Tandlæge i København

Dame 03

En tandklinik til alle behov.

Ud over at udføre komplicerede og teknisk krævende behandlinger, så er Implantatklinik København naturligvis også en helt almindelig tandlægeklinik, som varetager generelle tandlægeopgaver, så vi hele vejen rundt kan servicere vores kunder. Dette omfatter opgaver som almindeligt tandeftersyn og -undersøgelser, tandrensning og behandling af huller.

Den almindelige tandklinik er en vigtig del af vores klinik. Med vores daglige tandbesøg, kan vi både hjælpe vores kunder med et akut opstået problem, men også være med til proaktivt at reducere potentielle tandproblemer fremadrettet, hvilket giver vores kunder en stor tryghed hver gang de besøger vores klinik. For os giver det ikke kun gode resultater, men også stor kundetilfredshed.

"Jeg har fået en behandling på klinikken helt uden smerter og bedste resultat. Kunne jeg give 10 stjerner ville det blive mit svar. Det må være landets dygtigste tandlæger!"

— Jan Knud Hansen

Et trygt og komfortabelt besøg i hjertet af København

Venlighed, imødekommenhed og forståelse er nøgleord for vores personale. Hvis du af den ene eller anden grund er utryg ved dit tandlægebesøg, eller lider af tandlægeskræk, sørger vi for at holde dig i hånden hele vejen, så du føler dig tryg og komfortabel under hele dit besøg.

Implantatklinik København ligger centralt i hjertet af København på Nørre Farimagsgade 13, over for H.C. Ørstedsparken og tæt ved Nørreport Station. Du kan derfor trygt besøge vores klinik ved at tage offentligt transport med metro, bus og s-tog lige rundt om hjørnet. Du finder vores flotte og rolige klinik på 3. sal, og der er elevator i opgangen.

GroupCreated with Sketch.

Vi er blandt de mest erfarne
og specialiserede inden for små og store tandbehandlinger.

Group 2Created with Sketch.

Vi kombinerer de nyeste teknologier med god, gammeldags omsorg.

Group 3Created with Sketch.

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov – også økonomisk.

Få tilskud til din behandling gennem Sygeforsikring.dk

På vores klinik kan du få tilskud til dine behandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Vi vejleder dig altid, så du får den bedste behandling og de tilskud, du er berettiget til. Du kan undersøge de forskellige tilskud fra Sygeforsikring Danmark på: sygeforsikring.dk

Gratis Forundersøgelse 
Implantater